Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Vilkår

Vilkår ved handel på Vegan & Snacks:

Vegan & Snacks

Hermodsvej 5B, 2.sal

8230 Åbyhøj

Tlf. 28687947

Email: mail@veganandsnacks.dk

Etableret i 2014

CVR: 35622578 

Priser og betaling:

Alle priser er inklusive moms og i danske kroner. 

Bankoverførsel: Bankoverførsel kan kun bruges ved situationer, hvor kunden fx. mangler at betale for fragt eller en ekstra vare. 

Kontonr.:5073 2171041

Navn på indehaver af konto: Vegan & Snacks

Hvis ordren betales med kort bliver pengene først trukket når ordren bliver afsendt.

Der går normalt 1-4 hverdage til du har dine varer. Hvis der går længere tid får du besked kort tid efter du har lavet din bestilling.

NB: Vi holder sommerferie i uge 30, så alle ordrer lavet efter mandag den 24.7 kl. 14 bliver først sendt afsted fra mandag den 31.7.

 

Reklamationsret ved fødevarer:

Hvis produkterne i mod forventning ikke er i orden, skal du skrive en mail til os på mail@veganandsnacks.dk med det samme du modtager varene. Hvis der går længere tid mister du din reklamationsret. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt efter at have modtaget mailen med svar på eventuel kompensation for den dårlige vare. 

 Levering og retur:

Der går normalt 1-4 hverdage til du har dine varer. Hvis der går længere tid får du besked kort tid efter du har lavet din bestilling. Vi leverer med Post Nord. 

Du kan afhente din ordre på vores lager i Aarhus, hvis du vælger afhentning i Aarhus. Du vil få besked på mail, når du kan afhente din ordre. Der vil typisk gå 1-4 hverdage. 

I tilfælde af at pakken ikke bliver hentet ved Post Nord inden tidsfristen er udløbet eller hvis der en forkert angivet adresse på pakken bliver pakken sendt tilbage til Vegan & Snacks. I sådan en situation forbeholder vi os retten til at tage et gebyr svarende til de omkostninger, der er forbundet med at sende pakken til dig igen..

Efter købeloven er der ikke returret på fødevarer. 

 

Priser for levering:

Pakker uden omdeling: Pakken kan hentes på nærmeste posthus.

0-300 kr.: 49 kr.

Over 300 kr.: Fri fragt (uden omdeling)

Pakker med omdeling: 75 kr.

Rabataftaler:

Medlemmer af Vegetarforeningen får 10% på alt i shoppen bortset fra abonnement på snackboxen og gavekort. Skriv til medlemsfordele@vegetarforening.dk, for at få rabatkoden. Rabatten gælder ikke sammen med andre rabatter!

Medlemmer af Mad med Medfølelse får ligeledes 10% rabat på alt i shoppen bortset fra abonnement på snackboxen og gavekort. Skriv til madmedmedfolelse@gmail.com, for at få rabatkoden. Rabatten gælder ikke sammen med andre rabatter. 

Miljøhensyn:

For at spare på miljøet genbruger vi så vidt det er muligt både kasser og kassefyld, så du kan opleve at få dine varer sendt i genbrugt emballage. Udover det gør vi også opmærksom på, at der af samme grund ikke er vedlagt faktura i kassen men den selvfølgelig altid vil blive sendt til dig på mail. Hvis der ønskes faktura vedlagt varerne bedes du gøre opmærksom på dette i betalingsprocessen under "besked til sælger".

 Vi tager forbehold for udsolgte varer!

Privatlivspolitik:

Vegan & Snacks respekterer dit privatliv på nettet. Derfor gemmer vi kun dine oplysninger med det formål at sende din ordre til dig. Vi afslører ikke information om vores kunder til tredje part med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.Vi sælger ikke dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort data eller andre personlige date til nogen tredje part uden din forudgående tilladelse. Du kan altid få at vide, hvilke oplysninger vi har gemt om dig ved at skrive til mail@veganandsnacks.dk.

Alle data bliver overført via en sikker forbindelse til vores serviceudbyders servere i USA og er ikke tilgængelige for tredjepart.

Gældende vilkår:

Det er til hver en tid, de vilkår der står skrevet her på siden, der er gældende for dit køb.

 

Abonnementsbetingelser for Vegan & Snacks’ snackbox

Generelt:

Snackboxen kommer 4 gange om året: august, november, februar og maj. Indholdet varierer fra gang til gang. Der er to størrelser af snackboxen. Den lille til 150 kr. med 4-6 produkter og den store til 200 kr. med 6-8 produkter. Vi kan ikke garantere, at alle kasserne er ens, da vi tager forbehold for udsolgte varer.

Betaling:

Vi trækker pengene for snackboxen på dit kort, når vi sender den ud mellem den 20.-25.

Bestilling og levering abonnement:

Bestillingsfristerne er den 10.august, den 10.november, den 10.februar og den 10.maj. Vi sender derefter kassen ud mellem den 20. og 25. august, november, februar og maj. 

Vi kan desværre kun levere snackboxen på abonnement til Danmark. Der er fri levering uden omdeling ved køb af abonnement.

Bestilling og levering enkeltkøb:

Du skal bestille enkeltkøb af snackboxen så længe lager haves. Den bliver sendt ud mellem den 20.-25. august, november, februar eller maj alt efter hvilken udgave du har købt. Hvis du køber en tidligere udgave af snackboxen bliver den sendt ud 1-4 hverdage efter bestilling.

Der er fri fragt uden omdeling ved køb af et enkeltkøb af snackboxen.

Retur:

Der er ifølge købeloven ikke fortrydelsesret på fødevarer.

I tilfælde af at pakken ikke bliver hentet ved Post Danmark, inden tidsfristen er udløbet, eller hvis der er angivet en forkert adresse på pakken, bliver pakken sendt tilbage til Vegan & Snacks. I sådan en situation forbeholder vi os retten til at tage et gebyr svarende til de omkostninger, der er forbundet med at sende pakken til dig igen.

Reklamationsret ved fødevarer:

Hvis produkterne i mod forventning ikke er i orden, skal du skrive en mail til os på mail@veganandsnacks.dk med det samme du modtager varene. Hvis der går længere tid mister du din reklamationsret. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt efter at have modtaget mailen med svar på eventuel kompensation for den dårlige vare. 

Opsigelse af abonnement:

Hvis du, senest 14 dage efter du har indgået aftale om abonnement, fortryder, skal du senest 14 dage efter aftalens indgåelse sende en mail med navn og adresse til mail@veganandsnacks.dk med besked om, at du har fortrudt indgåelse af aftale.

For at opsige dit abonnement på Vegan & Snacks’ snackbox skal du sende en mail med navn og adresse til mail@veganandsnacks.dk senest en måned før den efterfølgende snackboxbestillingsfrist. Så hvis du vil stoppe dit abonnement fra novemberkassen, skal du altså senest den 10. oktober sende en mail med opsigelsen.

Ændringer i abonnementsaftalen:

Hvis vi ændrer prisen eller beslutter, at snackboxen skal komme mere end 4 gange om året, får du besked i så god tid, at du kan nå at opsige dit abonnement.

Ændring af kort:

For at ændre hvilket kort vi skal trække pengene på, skal du kontakte os på mail@veganandsnacks.dk

Adresseændring:

Hvis du skifter adresse, skal du i passende tid, inden den næste snackbox udsendes, skrive en mail til os med din nye adresse.

Personoplysninger: Vi gemmer kun personlige oplysninger som navn og adresse med det formål at kunne sende snackboxen ud.

Kortoplysninger: Vores system gemmer ingen kortoplysninger.