Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Levering

Levering og retur:

Der går normalt 1-4 hverdage til du har dine varer. Hvis der går længere tid får du besked kort tid efter du har lavet din bestilling. Vi leverer med Post Nord.

NB: Vi holder sommerferie i uge 30, så alle ordrer lavet efter mandag den 24.7 kl. 14 bliver først sendt afsted fra mandag den 31.7.

Du kan afhente din ordre på vores lager i Aarhus, hvis du vælger afhentning i Aarhus. Du vil få besked på mail, når du kan afhente din ordre. Der vil typisk gå 1-4 hverdage. 

I tilfælde af at pakken ikke bliver hentet ved Post Nord inden tidsfristen er udløbet eller hvis der en forkert angivet adresse på pakken bliver pakken sendt tilbage til Vegan & Snacks. I sådan en situation forbeholder vi os retten til at tage et gebyr svarende til de omkostninger, der er forbundet med at sende pakken til dig igen..

Efter købeloven er der ikke returret på fødevarer. 

 Reklamationsret ved fødevarer:

Hvis produkterne i mod forventning ikke er i orden, skal du skrive en mail til os på mail@veganandsnacks.dk med det samme du modtager varene. Hvis der går længere tid mister du din reklamationsret. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt efter at have modtaget mailen med svar på eventuel kompensation for den dårlige vare. 

Priser for levering:

Pakker uden omdeling: Pakken kan hentes på nærmeste posthus.

0-300 kr.: 49 kr.

Over 300 kr.: Fri fragt (uden omdeling)

Pakker med omdeling: 75 kr.

Miljøhensyn

For at spare på miljøet genbruger vi så vidt det er muligt både kasser og kassefyld, så du kan opleve at få dine varer sendt i genbrugt emballage. Udover det gør vi også opmærksom på, at der af samme grund ikke er vedlagt faktura i kassen men den selvfølgelig altid vil blive sendt til dig på mail. Hvis der ønskes faktura vedlagt varerne bedes du gøre opmærksom på dette i betalingsprocessen under "besked til sælger".