Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Om os

Vegan & Snacks er en 100% vegansk webshop startet i foråret 2014. Ideen til webshoppen opstod, da vi blev opmærksomme på alle de lækre veganske snacks, som ikke var tilgængelige i Danmark. Det besluttede vi os for at lave om på og efter at have kontaktet en masse producenter har vi sammensat dette udvalg som vi håber, du bliver lige så begejstret for som vi selv er. Vi er dog fortsat på jagt efter flere lækre veganske produkter, og der bliver hele tiden føjet nye produkter til vores udvalg. 

I sommeren 2014 lancerede vi Danmarks første veganske snackbox fyldt med lækre snacks, som er nyheder på det danske marked. Den første blev sendt afsted i august 2014. 

I november 2016 lancerede vi Danmarks første yogabox på abonnement. En box fyldt med skønne veganske yogaprodukter. (https://www.yogaboxen.dk/)

I maj 2017, sendte vi de allerførste abonnementskasser med vegansk fredagsslik ud!

 

Vegan & Snacks er beliggende i Aarhus.

Vegan & Snacks består af:

Line Rasmussen: Ejer og ophavskvinde til ideen bag Vegan & Snacks. Vegetar siden maj 2011 efter at have læst den fantastiske "Eating Animals" af Jonathan Safran Foer. Veganer siden juni 2011 efter at have indset at ægge-og mælkeindustrien er skyld i mindst lige så meget lidelse som kødindustrien!

Hvorfor veganske snacks?

Fordi alle liv er lige meget værd og fordi veganerne også har ret til lækre snacks! Derfor vil vi gerne være med til at udbrede lækre, veganske og sjove snacks så flere bliver overbevist om, at det er fedt at være veganer! For dyrene, miljøet og helbredets skyld!

 

Har du spørgsmål eller kommentarer skriv til: mail@veganandsnacks.dk