Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Om os

Vegan & Snacks er en 100% vegansk snackshop startet i foråret 2014. Ideen til webshoppen opstod, da jeg blev opmærksom på alle de lækre veganske snacks, som ikke var tilgængelige i Danmark. Det besluttede jeg mig for at lave om på, og derfor har jeg sammensat dette udvalg som jeg håber, du bliver lige så begejstret for som jeg selv er. Jeg er dog fortsat på jagt efter flere lækre veganske snacks, og der bliver hele tiden føjet nye snacks til udvalget. 

I sommeren 2014 lancerede jeg Danmarks første veganske snackbox fyldt med lækre snacks, som er nyheder på det danske marked. Den første blev sendt afsted i august 2014. 

I maj 2017, sendte jeg de allerførste abonnementskasser med vegansk fredagsslik ud!

 

Vegan & Snacks består af:

Mig (Line Rasmussen): Ejer og ophavskvinde til ideen bag Vegan & Snacks. Vegetar siden maj 2011 efter at have læst den fantastiske "Eating Animals" af Jonathan Safran Foer. Veganer siden juni 2011 efter at have indset at ægge-og mælkeindustrien er skyld i mindst lige så meget lidelse som kødindustrien!

Og så har jeg et benhårdt testpanel bestående af min kæreste og datter på 4 år, som altid står klar til at teste nye snacks og til at hjælpe med hvilke snacks, der bare bliver nødt til at komme ind på shoppen!

Hvorfor veganske snacks?

Fordi alle liv er lige meget værd og fordi veganerne også har ret til lækre snacks! Derfor vil jeg gerne være med til at udbrede lækre, veganske og sjove snacks, så flere bliver overbevist om, at det er fedt at være veganer! For dyrene, miljøet og helbredets skyld!

 

Jeg håber, at du kan finde lige de snacks, du leder efter. Hvis ikke så skriv til mig: mail@veganandsnacks.dk, så forsøger jeg at finde dem til dig!

 

De bedste hilsner

Line