Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Veganske snacks til sommerferien

Line Rasmussen sommerferie vegansk veganskechips veganskeskumfiduser veganskesnacks veganskesnackstilbørn vegansksommerferie vegansktyskland

Veganske sommerferiesnacks

I går kom jeg hjem efter min første uges ferie, som blev brugt i sommerhus ved Vesterhavet. Det var en skøn uge, og i næste uge holder jeg ferie igen og her skal jeg på telttur til vores veganervenlige nabo, Tyskland. 

Det bliver skønt, for selvom en ferie ved Vesterhavet er skønt. så kniber det lidt med de veganske muligheder og især de veganske snacks i butikkerne!

Tyskland er bare en del længere fremme, så det er virkelig let at finde veganske snacks i butikkerne dernede. (Og de er billige end på shoppen! Jeg siger det bare!!!)

Men for dig, der skal holde ferie ved Vesterhavet eller resten af Danmark, har jeg lavet en liste med mit bud på 5 sommerferiesnacks, som er lækre at have ved hånden, når du er på ferie!

  1. Jeg starter kronologisk, altså ved starten af ferien og uanset om du skal med bus, tog, bil, cykel (så spiser du bare 5 af dem), fly eller færge, så er tursnacks helt nødvendige (læs: tag rigtig mange med, hvis du har børn med på turen!) Og for mig er baren fra Ganefryd altså helt ideel til turen, for den mætter både lidt og så er den lidt mere lækker end en sammenklappet rugbrødsmad!
  2. Hvis du holder ferie i Danmark, er det rimelig sikkert, at der ikke er 30 grader og høj sol hele ugen (selvom de faktisk siger, at der skulle blive varmt nu!) og så er det altid hyggeligt at lave et bål. Og udover snobrød, som altid ender med at blive en blanding af brændt brød og rå dej, så er skumfiduser oplagte at grille på bålet! 
  3. Hvis der er børn med på turen, vil de helt sikkert blive glade for en lille feriesnack (eller 10 ;-)) og de søde figurer fra Moo Free er mere end godkendte herhjemme hos den snart 4-årige. Og så er de både økologiske og glutenfri!
  4. Selvom man ikke må sige det, så er de der ferieaftener, hvor børnene endelig sover, helt fantastiske og stille! Og der er chips altså en vigtig del sammen med den foretrukne kolde drik! 
  5. Og så er der, de der eftermiddage, hvor man er lidt sulten og der stadig er lidt tid til aftensmaden. Der er de økologiske små kokosbarer fra Bonvita perfekte! 
Det var mine 5 bud på sommerferievenligesnacks, som jeg håber, du kan bruge til at gøre din sommerferie lidt mere lækker!


Older Post Newer Post


Skriv en kommentar