Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Veganske økologiske barer fra Ganefryd

Line Rasmussen ganefryd snacks vegansk veganskmad økologisk

Har I hummus?

"Undskyld, må jeg spørge dig om noget? Har I hummus?"

Hun kigger på mig og er ved at komme til at grine. Hun rømmer sig og siger: "Øhh, nej, det har vi ikke, ikke lige i dag."

Scenen udspiller sig i det lokale supermarked i en lille by i Himmerland. Jeg er her, fordi der i selskabslokalet lidt længere væk serveres uveganske smørrebrød og lagkage uden nogle veganske muligheder. 

Jeg er gået herhen i forventningen om at en pakke hummus må være til at få, så jeg kan få mig lidt frokost. 

Min mave skriger af mig og minder mig om, at den der frokost er ret vigtigt. 

Efter det nedslående nej, går jeg som en detektiv rundt i butikken.

Efter at have konkluderet, at de hverken har en salat eller en pakke økologiske bananer, går jeg derfra med en pakke (ikke) økologiske vindruer. 

Jeg har prøvet det før i mine 6 år som veganer og ja, jeg overlevede. Vindruerne mættede da i lidt tid og den dag var det ikke lige mig, det skulle handle om. 

Og jeg fik en vegansk burger fra WeDoBurgers til aftensmad (kom nu tilbage til Aarhus!!!), så det endte godt for min mave. 

Jeg kan alligevel ikke undgå at sidde i eller fortælle om den situation uden at føle mig som en selvoptaget heks, men sagen er den, at de kunne have serveret hvad som helst vegansk. 

Jeg forventer ikke en kæmpe buffet af veganske muligheder, men jeg forventer enten selv at få muligheden for at tage noget med eller få serveret bare noget vegansk, så jeg ikke sidder der og føler mig udenfor. 

For ja, det er ikke den der sult, der er det værste - det er følelsen af, at man betyder så lidt for dem, der inviterer, at de ikke lige kunne give besked eller lave lidt vegansk! Og så er det den mest irriterende følelse, at sidde der og føle sig mærkelig og udenfor!

Det ville have været smart, at have taget noget spiseligt med men det havde jeg så selvfølgelig ikke tænkt på, fordi jeg gik ud fra at der var noget, som jeg kunne spise. 

Hvis du gerne vil undgå at jagte det lokale supermarkedet rundt ligesom mig, er de økologiske barer fra Ganefryd perfekte til at stille den værste sult. 

De er bløde, lækre og både økologiske og glutenfri. Og så koster de kun 23,- pr. stk. Older Post Newer Post


Skriv en kommentar