Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Veganske film

Line Rasmussen vegansk veganskefilm

Guide til de bedste veganske film!

I tirsdags så jeg "What the Health" - den nye veganske film om sundhed. Den er nemlig lige kommet på Netflix, og så var jeg jo nødt til at se den. Den er lavet af de samme, som også har lavet "Cowspiracy" og den var jeg ret begejstret for, så tænkte at "What the Health" også måtte være god. Og det var den. 

Så jeg fik ideen til at dele mine 3 yndlingsfilm indenfor det veganske med dig, så dem får du her!

  1. Den første på listen er netop "What the Health", da den virkelig er en af de bedste (måske den bedste?) veganske film om sundhed. Den er virkelig god men også skræmmende! Den afløser min tidligere yndlingsfilm om sundhed nemlig "Forks over Knives".
  2. Den anden er "Earthlings", som jeg ved, at rigtig mange veganere har et forhold til. Jeg har taget den med, fordi det er en af de eneste film, der rent faktisk fokuserer på det etiske grundlag for veganisme. Den er barsk, og jeg derfor ser jeg sjældent sådan nogle film. Men det er altid godt at se og dermed huske, hvorfor det er, at man er veganer!
  3. Den sidste på min liste er "Cowspiracy", som er lavet ligesom "What the Health". Den undersøger  dog ikke de sundhedsmæssige, men miljømæssige konsekvenser af animalske produkter.                                                                                                           Det er alle tre virkelig stærke film. som helt klart kan anbefales at se, for at blive klogere på alt det, der knytter sig til produktionen af animalske produkter!


Older Post Newer Post


Skriv en kommentar