Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Veganske børn

Line Rasmussen fredagsslik vegansk veganske veganskebørn veganskesnacks veganskfamilie veganskfredagsslik

Køber jeres familie fredagsslik?
 
Køber I fredagsslik i jeres familie?

Så har du helt sikkert ledt supermarkedet rundt efter veganske muligheder!

Og hvis I for nyligt er skiftet over til en vegansk livsstil, har du helt sikkert også prøvet at lede efter børnenes gamle favoritter i en vegansk udgave!

Og du er helt sikkert gået forgæves de fleste gange eller endt med frugtvingummi og mørk chokolade, som dine børn alligevel ikke kunne li'.

Hvis du har læst med her de sidste måneder, ved du også, at jeg tidligere på året lancerede en vegansk fredagsslikbox. 

Så ved du måske også, at prisen for en fredagsslikbox er 299,- om måneden for at få sendt jeres fredagsslik til jer uden at skulle lede byen rundt efter de der vingummier dine børn elsker!

Du har sikkert også tænkt, at 299,- om måneden er dyrt og meget mere end I ellers ville bruge på fredagsslik og det er helt sikkert også rigtigt, hvis I normalt aldrig køber chips, slik eller chokolade. 

Men...

Måske er I lige skiftet til en vegansk livsstil og børnene har før været vant til vingummi, mælkechokolade og slikkepinde hver fredag?  
Så er 299,- om måneden faktisk slet ikke så dyrt.

For ifølge Danmarks Statistik brugte en hustand med to voksne og børn i 2015:

393 kr. på chips om året
1167,5 kr. på chokolade om året
1831,1 kr. på slik om året

Det giver altså 3391,6 kr. brugt på fredagsslikken om året. 

Og delt ud på årets 12 måneder giver det:

282,6 kr. 

Så fredagsslikboxen er altså kun 16,4 kr. dyrere end det gennemsnitsbeløb, der blev brugt pr. husstand på fredagsslik i 2015!

Og i undersøgelsen er det altså for størstedelen et forbrug af fredagsslik med animalske produkter, der er opgjort.

Produkter som (stadig) er mest udbredt og dermed stadig generelt billigere end deres veganske modparter. 

Ikke at forglemme, at fredagsslikboxen kan blive sendt direkte hjem til jer (for kun 30 kr. ekstra) eller du kan hente den på posthuset. Uanset hvad slipper du for at skulle rende supermarkedet rundt. 

Så de 16,4 kr. er måske alligevel givet godt ud?
  • Så at du hver uge sparer tiden rundt i supermarkeder og helsekostbutikker for at finde dine børns (gamle) favoritter i en vegansk udgave. Og tid er ikke det, der er mest af i en børnefamilie, vel?
  • Dine børn hver uge kan få serveret lækkert fredagsslik, som altid er vegansk, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle oversætte e-numre og tyde ingredienslister. 
  • Og for at du kan spare penge! Når du køber fredagsslikboxen, sparer du altid penge i forhold til at købe produkterne inde på shoppen. 

(Hvis den imod forventning alligevel ikke er noget for jeres familie er der ingen binding og den kan nemt opsiges!)Older Post Newer Post


Skriv en kommentar