Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Vegansk opskrift på dadelkonfekt med Moo Free chokolade

Line Rasmussen vegansk vegansk opskrift veganskchokolade

Forleden dag fik jeg endelig prøvet at lave en vegansk opskrift, hvor der indgår Ganefryd dadelkonfekt og Moo Frees chokolade. 

Jeg havde i lang tid tænkt på, at de to ting ville kunne lave en lækker vegansk dessert og jeg fik ret!

Kombinationen er dadelkonfekt og vegansk mælkechokolade var perfekt!

Så hvis du også leder efter en ny vegansk dessert, får du fremgangsmåden her:

Du skal bruge:

- En Ganefryd bar med appelsin

-En Ganefryd bar med kakao

-En Ganefryd bar med lakrids

-En plade Moo Free chokolade

Jeg skar barerne ud i mindre stykker og dyppede dem i den smeltede chokolade.

Du skal være opmærksom på, at den smeltede Moo Free chokolade bliver lidt tykkere end en alm. mørk chokolade, når den smeltes. 

Det gør dog ikke noget for det færdige resultat. 

 

God fornøjelse!

 

//Line

 

 



Older Post Newer Post


Skriv en kommentar