Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Vegansk fredagsslik på abonnement

Line Rasmussen fredagsslik slik vegansk veganskchokolade veganskfredagsslik veganskmad veganskslik veganskvingummi

Køb dit veganske slik på abonnement hos Vegan & Snacks!


For 3 uger siden var det præcis 3 år siden, at Vegan & Snacks åbnede og det fik mig til at tænke på tiden op til shoppen åbnede.

Jeg skulle have en masse ting på plads og snakkede derfor med en del forskellige mennesker fra forskellige steder b.la. fra PostNord og hver gang skulle jeg forklare hvad det nu lige var vores navn var.

En dag ringede jeg til PostNord igen og skulle i gennem til den medarbejder jeg havde snakket med første gang, men hun var der ikke så kom til at snakke med en mand, der ville lægge en besked for mig.

Samtalen forløb cirka sådan her:

Mig:  Hej. Jeg ringer angående min virksomhed Vegan & Snacks

PostNord mand:  Ja, altså weekend snacks?

Mig: Nej, VEGAN & SNACKS

PostNord mand: WEEKEND SNACKS? 

Mig: Nej, Vegan & Snacks. Vegan betyder vegansk så ligesom veganske snacks. "V-e-g-a-n- det der og tegn - s-n-a-c-k-s"

PostNord mand: AHH, men weekend snacks ville da give mening, fordi man spiser jo snacks i weekenden.

Mig: Ja, det er rigtigt. 

Og manden fra PostNord havde da helt ret - snacks passer rigtig godt til weekenden så i hans ære (eller fordi en del af mine søde kunder har efterspurgt det) har jeg netop lavet en abonnementskasse med vegansk fredagsslik. 

Jeg kunne også have kaldt den weekend snacks, men så ville folk jo bare tro, at den hed Vegan & Snacks ;-)

 Older Post Newer Post


  • Efrain Burlile on

    It a great Android 4G phone so because of this comes with plenty
    speed to leave you from a mesmeric situation. https://prunercobweb29.wordpress.com/?p=24&preview=true

  • Eric Krumbein on

    Even though, gadget doesn’t come with the support t sd card slot.

    But, you can store a vast number of files on its 8 GB storage capacity plus 512 MB ROM and 576 MB RAM. http://Www.Blackplanet.com/your_page/blog/view_posting.html?pid=7618432&profile_id=95145318&profile_name=poetyarn66&user_id=95145318&username=poetyarn66


Skriv en kommentar