Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Vegansk chokolade

Line Rasmussen bonvita chokolade chokoladebox moofree veganskchokolade økologisk

Vegan & Snacks har et stort udvalg af vegansk chokolade

En af de ting, jeg var sikker på, at jeg ville komme til at savne, da jeg blev veganer var chokolade. Det viste sig dog hurtigt, at der ikke var noget at være bekymret for. En af de første veganske chokolader jeg smagte var den fra Moo Free, som hurtigt blev min favorit og stadig i dag er en af mine favoritter.

De sidste 5 år er der heldigvis kommet meget mere vegansk chokolade- alt fra chokoladeplader, chokoladebarer til figurer i vegansk chokolade. En stor del af de mærker, der laver vegansk chokolade har vi også på shoppen. Lige nu har vi hele 13 forskellige mærker af vegansk chokolade. 

Når jeg indkøber chokolade til shoppen sørger jeg altid for at sikre mig, at den enten er Fair Trade eller på anden vis certificeret, så jeg har en garanti for, at den er produceret under ordentlige forhold. Udover det er det meste af chokoladen på shoppen også økologisk. 

I december lancerede jeg en chokoladebox fyldt med lækkert vegansk chokolade, som er perfekt til dig, der elsker at prøve nye veganske chokoladevarianter. Planen er, at jeg sammensætter en ny lækker box 4 gange om året med nogle af seneste nyheder indenfor vegansk chokolade. 

En af de seneste nyheder i vores chokoladekategori er de sprøde kugler af majs og hirse overtrukket med mørk chokolade, som jeg er meget begejstret for. Det er første gang jeg er faldet over et vegansk produkt, der både er lækkert sprødt og overtrukket med vegansk chokolade. 

Det var lidt om tankerne bag chokoladen på shoppen. Skriv en kommentar herunder, hvis du har ideer til mærker af chokolade, vi burde ha' på shoppen. 

 

De bedste hilsner

LineOlder Post Newer Post


Skriv en kommentar