Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Vegan & Snacks' snackbox - Danmarks veganske snackbox!

Line Rasmussen bokse boxe snackboks snackbokse snackbox snackboxe vegansk veganskchokolade veganskmad veganskslik vegansksnackbox

3 gode grunde til IKKE at købe abonnement på vores snackbox!

Den næste udgave af vores snackbox bliver sendt ud om knap en måned og i den forbindelse, tænkte jeg. at jeg ville give dig 3 (rigtig) gode grunde til IKKE at købe abonnement på den. 

Når du har læst dem, behøver du ikke bruge mere tid på at spekulere over om den der snackbox fra Vegan & Snacks mon er noget for dig!

Så kan du bruge alt den tid, du har spekuleret over det på noget mere fornuftigt - måske en ekstra times læsning til studiet eller bruge tiden på den der opgave, du bare skal have færdig på arbejdet? 

Uanset hvad, får du her 3 gode grunde til IKKE at købe abonnement på vores snackbox:
  1. "Jeg hader at få en hel box med lækre veganske snacks, hvor der altid er noget til enhver lejlighed!" Og så er vores snackbox virkelig ikke noget for dig! Den er nemlig fyldt med et udvalg af lækre veganske snacks, så du både har snacks til når du er på farten og til din yndlingsserie! Du kan jo altid bare gå i dit lokale supermarked og købe en plade mørk chokolade og dermed spare 180 kr.!
  2. "200,- er virkelig mange penge for 6-8 lækre veganske snacks" Det er helt rigtigt, at du betaler 200,- for en stor box, hvor du så får 6-8 nøje udvalgte lækre veganske snacks! Og det er helt fair, hvis du synes, at det er mange penge at skulle betale hver 3. måned. Det er helt præcist 67 kr. mindre end 3 måneders abonnement på HBO Nordic eller 2,3 burgere på Mikuna ( men altså, man spiser jo heller ikke på Mikuna hver måned, vel?). 
  3. "Jeg ved jo ikke hvad, der er der i. Der er helt sikkert noget, jeg ikke kan li'! Og ja, pointen med boxen er netop, at jeg vælger et udvalg af de lækreste veganske snacks, man kan få lige nu og som jeg synes, at du skal smage. Så ja, der er sikkert noget du ikke kan li', men mon ikke din veninde, kæreste, farmor eller en anden sød veganer kan? Men hvis nu du kan li' det hele, får du altså chancen for at smage nogle af lækreste veganske snacks, som der ikke er mange i Danmark, der har smagt endnu!
Det var mine 3 gode grunde til, at Vegan & Snacks' snackbox slet ikke er noget for dig. Så er det ude af verden, du kan slette denne mail og behøver ikke tænke på vores snackbox mere. Det er en befrielse, ikk'?

Men hvis nu du sidder og tænker "Hey, Line, den der snackbox lyder sgu lækker nok, hvor kan jeg købe den?"
Lige her kan du købe Danmarks veganske snackbox

Og hvis du køber abonnement på den inden den 10. maj, får du en stor plade af Loving Earth chokolade med oveni de andre snacks i din første snackbox!


Older Post Newer Post


Skriv en kommentar