Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Vegan & Snacks' snackbox: Danmarks veganske snackbox

Line Rasmussen snackbox vegansk vegansksnackbox

Vores veganske snackbox


I december 2013 var jeg så heldig, at min kæreste bestilte en lækker vegansk snackbox til mig fra USA. 

Problemet var bare, at da den endelig kom frem havde den kostet flere hundrede kroner i told og fragt oveni det beløb som boxen kostede. 

Indholdet i boxen var til gengæld virkeligt lækkert, og jeg var så ærgerlig over, at det skulle være så dyrt at få sådan en snackbox.

Jeg kunne ikke være den eneste, som syntes at der manglende nogle af alle de lækre veganske snacks på det danske marked, så jeg begyndte at overveje om man ikke kunne købe nogle af alle de lækre snacks hjem og sælge dem i en webshop. 

Så i februar 2014 var planen om en vegansk webshop klar og i april 2014 startede Vegan & Snacks med at sælge nogle af alle de lækre snacks, som på daværende tidspunkt ikke havde været tilgængelige i Danmark. 

Tanken om at kunne give de danske veganere mulighed for at købe en vegansk snackbox uden at skulle betale ekstra for told og fragt blev dog ved med at spøge. 

Så efter at have undersøgt en masse om hvordan det i praksis kunne fungere, besluttede jeg i sommeren 2014 at jeg ville skabe Danmarks første veganske snackbox, som skulle være en box fyldt med lækre veganske snacks, hvor indholdet blev nøje udvalgt og sammensat fra gang til gang.

I slutningen af august 2014 sendte vi så Vegan & Snacks' snackbox ud for første gang og den er blevet en kæmpe succes. Antallet af abonnenter er steget med over 500% og der kommer hele tiden nye til.

Det er derfor, at jeg tænker, at du sikkert også gerne vil være med når vi sender den næste ud her i slutningen af februar. 

Du kan tilmelde dig lige her.


Men du skal skynde dig - tilmeldingsfristen er den 10. februar. Older Post Newer Post


Skriv en kommentar