Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Vegan & Snacks' mission

Line Rasmussen Chokolade skumfiduser snackbox snackspåfarten sortsalt vegansk vegansksnackbox økologisk

Hvad vil vi?

Have Danmarks største udvalg af veganske snacks

Da jeg startede Vegan & Snacks i april 2014, havde jeg to mål med at sælge veganske snacks:

  1. Jeg ville vise, at vegansk mad ikke er kedeligt, og at vi veganere kan spise alt i en vegansk udgave.
  2. Mit andet mål var at give veganere mulighed for at spise de snacks, som de måske savnede fra før de blev veganere.

Da Vegan & Snacks startede var vi de eneste, der solgte veganske fødevarer på nettet og udover det var det veganske udvalg af fødevarer i dagligvarebutikkerne heller ikke særligt stort. 

Vi har derfor undervejs haft produkter, der ikke var snacks som fx. sort salt, fordi jeg ville give de danske veganere mulighed for at købe disse produkter. 

Der er sket meget siden da - der er kommet flere veganske fødevarer i dagligvarebutikkerne og der er nu flere webshops, der sælger veganske fødevarer.

Da det giver veganere i Danmark mulighed for at købe fx. sort salt andre steder har jeg besluttet at fokusere på det jeg ved mest om og som Vegan & Snacks er bedst til - nemlig veganske snacks

Jeg vil derfor bestræbe mig på, at Vegan & Snacks altid har Danmarks største udvalg af veganske snacks og at det er her, at du kan købe alle slags veganske snacks fra de sunde mellemmåltider på farten til en perfekt filmaften med masser af slik og chips. 

Samtidig kan jeg løfte sløret for, at jeg har gang i flere projekter, der kommer til at gøre det endnu nemmere for dig at købe dine veganske snacks. Older Post Newer Post


Skriv en kommentar