Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Snackbox august 2016

Line Rasmussen bonvita cocomels kookiecat lovechock snackbox vermints økologisk

Det er ved at være et par uger siden, at de sidste august-snackboxe blev sendt ud. Det lykkedes endelig efter en hektisk uge først med problemer med et produkt, som ikke blev leveret og derefter en betalingsløsning, der strejkede. Det lykkedes til sidst at få sendt alle kasserne ud dog en smule forsinket. 

På trods af alle vanskeligheder er jeg mere end tilfreds med indholdet af denne udgave af snackboxen og jeg vil her skrive lidt om indholdet af den store kasse, som er vist på billedet. 

Kassen bestod af 7 produkter, hvoraf 5 af dem er økologiske.

1) Det første produkt var de lækre økologiske glutenfri cookies fra Kookie Cat, som også er blevet tilføjet til shoppens udvalg. 

2) Det næste produkt var en lækker økologisk raw chokoladebar fra LoveChock, som efter min mening er en af de bedste rawchokolader på markedet og derfor nu også er at finde på shoppen. 

3) Der var også en pose af de vanvittigt lækre kokoskarameller fra Cocomels i kassen.

4) Den anden type chokolade i kassen var en lækker økologisk hvid chokolade sødet med kokossukker fra Bonvita.

5) De økologiske mintpastiller fra VerMints var også en del af kassens indhold og nu også en del af shoppens udvalg. 

6) Det sundere produkt i kassen var de tørrede ananaskirsebær fra Clearly Scrumptious, som nu er tilføjet til shoppens udvalg. 

7) Det sidste produkt i kassen var den lækre mini kokosbar med mørk chokolade fra det økologiske mærke Bonvita, som allerede er at finde på shoppen. 

Derover var der også en frifragtkode til fri levering ved næste køb på shoppen.

Hvis du også gerne vil modtage en kasse fyldt med lækre veganske snacks kan du tilmelde dig her og få tilsendt en, når den næste bliver sendt ud i november. Older Post Newer Post


Skriv en kommentar