Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Min veganske fødselsdag

Line Rasmussen 6år fødselsdag veganer vegansk veganskesnacks vegansklivsstil

Min 6 års veganske fødselsdag

I dag fejrer jeg min 6 års veganske fødselsdag. Yeah! Så senere står den på jordbærplukning (hvis det altså stopper med at regne!) efterfulgt af burger og pommes. 


Det er vildt at tænke på, at der er gået 6 år og det var på denne her dag for 6 år siden, at jeg gik fra at være vegetar til at beslutte, at jeg skulle være veganer! Som dengang føles det stadig som en af de bedste og vigtigste beslutninger i mit liv. 

For selvom det var maden, der i lang tid var i fokus og det som de fleste forbinder med det at være veganer, så har min veganske rejse indtil videre også ført til, at jeg har åbnet min egen virksomhed (noget, som jeg ikke tror var sket ellers) og ført til mødet med et vegansk fællesskab, som går udover lande - og bygrænser. Et fællesskab som også er med, når jeg sidder i det der selskabslokale alene med mine vindruer. Jeg ved, at jeg ikke er alene i det veganske, fordi der rundt på hele kloden, sidder andre veganere, som har gået og går igennem det samme som mig!

Det er en vild følelse, som ikke kan beskrives men som kun kan opleves!

Men som veganer i 6 år, føler jeg mig også nogle gange som en ret gammel veganer, som har prøvet lidt af hvert. 

Så jeg har lavet en lille liste med: Jeg har været veganer så længe, at:

  • Jeg har lært, at tjekke alt, fordi der bliver puttet mælk i alt!
  • Jeg ikke længere ser mælk, æg og kød som mad!
  • Jeg kan overleve på rugbrød med syltetøj!
  • Folk rent faktisk ved, hvad en veganer er i dag. Det gjorde de altså ikke for 6 år siden!
  • Jeg i starten var nødt til at bestille vegansk mælkechokolade på en engelsk webshop, fordi man simpelthen ikke kunne købe det i Danmark! Det kan man heldigvis i dag! ;-)


Older Post Newer Post


Skriv en kommentar