Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Min top 5 over de lækreste veganske snacks lige nu!

Line Rasmussen belvas chokolade eatreal ostepuffs seedandbean veganskchokolade økologisk

Min top 5 lige nu med både vegansk chokolade og veganske ostepuffs


Jeg tænkte, at jeg ville dele min top 5 over de lækreste snacks inde på shoppen lige nu. Der er lige nu 88 produkter inde på shoppen og eftersom, at jeg er helt tosset med det hele bliver det svært kun at vælge fem. 

Jeg kan dog ikke lægge skjul på, at jeg har nogle favoritter og at de skifter hele tiden. Så her får du mit bud på de 5 lækreste veganske snacks fra Vegan & Snacks lige nu. 

Som man nu gør, når man laver top 5 lister starter vi fra bunden:

Nummer 5: Det veganske chokoladebark fra Belvas smager virkelig meget som en økologisk mælkechokolade, jeg spiste før jeg blev veganer og så er den fine indpakning svær at stå for. 

Nummer 4: En af de seneste nyheder på shoppen; den mørke chokolade med hindbær fra Seed & Bean, som har mindet mig om, hvor lækkert vegansk mørk chokolade kan være. 

Nummer 3: Geo Organics Choco Peanutbutter for chokolade og peanutbutter er det mest geniale match!

Nummer 2: De sprøde kugler af majs og hirse overtrukket med vegansk mørk chokolade er en perfekt kombination af sprødhed og sødme fra den mørke chokolade. 

Nummer 1: Jeg blev en meget glad veganer, da jeg smagte QuinoaPuffs fra Eat Real for de smager præcis som ostepuffs skal smage!

Det var min top 5 over de lækreste veganske snacks på shoppen lige nu, som jeg håber du kan bruge som inspiration til, hvad du selv skal smage. 
 Older Post Newer Post


Skriv en kommentar