Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Marts Med Medfølelse

Line Rasmussen inspiration vegansk vegansksnackbox økologisk

Vegan & Snacks er med i Marts Med Medfølelse

Onsdag den 1. marts startede Marts Med Medfølelse - en mulighed for at prøve den veganske livsstil af i en måned. 

Det er den veganske forening Mad Med Medfølelse, der står bag begivenheden og du kan tilmelde dig inde på Facebook lige her.

Mad Med Medfølelse kommer med inspiration hele måneden inde på deres Facebookside, så det bliver nemt for dig at prøve den veganske livsstil.  

Jeg vil også komme med inspiration og gode råd på vores Facebookside. 

Så jeg håber, at du har lyst til at være med, hvis du ikke allerede er veganer. Hvis du lige mangler det sidste skub til at gå i krig med den veganske livsstil, kan du herunder læse nogle af de svar, vi fik da vi inde på Facebook spurgte vores følgere, hvorfor de var blevet veganere. 


Rikke: "Startede for 8-10 mdr siden som vegetar og er her fra årsskiftet blevet veganer. Har truffet valget udfra dyrevenlige årsager. Synes det er forfærdeligt som dyr bliver behandlet og til sidst slagtet. Har det så godt med mit valg 🌱🐷🌱🐮🌱"

Nanna: "Efter at have været ude at rejse i sommeren 2014 - hvor jeg havde spist og smagt en masse ny, spændende mad, heriblandt kød - så havde jeg brug for en pause fra kød, fjerkræ og fisk på ubestemt tid. En af mine gode veninder havde på det tidspunkt været veganer i et stykke tid, og havde vist mig en masse spændende veganske retter. Så da jeg i september flyttede hjemmefra, besluttede jeg mig for at gå all in. Jeg er opvokset i et pescetarhjem (dog spist kød ude), så at spise en masse grønt har altid ligget mig naturligt :) Man kan vel sige, at det til at starte med var af ''sundhedsmæssige'' årsager, men efterhånden fylder det etiske og klimatiske aspekt faktisk mere. Det er det bedste valg, jeg so far har taget i mit liv, og jeg kommer aldrig til at fortryde det."

Cecilie: "Jeg har leddegigt og blev slemt deprimeret af det. Jeg blev derfor henvist til en psykiater, der tilfældigvis også har leddegigt. Han sagde at det eneste der havde hjulpet ham var motion og vegansk kost 😊 så det er det jeg gør nu 👏🏻"

Louise: "Sådan ret forenklet valgte jeg endelig den veganske vej i maj fordi jeg ikke længere syntes at have nogle grunde til IKKE at gøre det. Med det kendskab jeg pludselig havde fået mht både dyreetik, miljø og sundhed løb jeg tør for undskyldninger... Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, og sådan lidt dybere føler jeg endelig at jeg kan se mig selv i øjnene og tænke jeg gør en vigtig forskel, at jeg handler på det der altid har ligget mig nært -nemlig at passe på vores vidunderlige jord og alle dens fantastiske skabninger 🌍🌱💚"


Som du kan se, er der masser af gode grunde til at blive veganer og Marts Med Medfølelse er en perfekt anledning til at prøve den veganske livsstil. 

Du vil finde ud af, at man ikke mangler noget som veganer - heller ikke snacks. 

Inde på shoppen kan du lige nu finde over 100 forskellige veganske snacks, både de sunde til at spise på farten og dem, der helst skal nydes på sofaen med din yndlingsserie!

Du kan se hele vores store udvalg af veganske snacks her!Older Post Newer Post


Skriv en kommentar