Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Man tvangsfjerner da veganske børn, ikk'?

Line Rasmussen veganskebørn veganskfamilie

Der er virkelig mange fordomme og ondskabsfulde kommentarer (som dem på Facebook, der mener, at veganske børn burde tvangsfjernes) knyttet til at opdrage sine børn vegansk. 

Da jeg lige var blevet gravid fik jeg fx. at vide af min læge, at vores datter jo ikke kunne leve vegansk for modermælk er jo ikke vegansk ?!?

Øhm... Inden vi går videre, så lad os lige slå fast at jo, modermælk givet frivilligt fra en mor til sit barn er vegansk. Uanset om man er en ko eller et menneske!

Det jeg hører mest er, at vi tvinger vores overbevisninger ned over hovedet på hende og så kommer spørgsmålet: "Hvornår må hun selv vælge, hvad hun vil spise?"

Svaret til det er, at ja, sgu da. Vj "tvinger" vores veganske overbevisninger ned over hovedet på vores 5-årige datter, fordi hun er 5 år!

Præcis ligesom vi har tvunget hende til at bo, der hvor hun bo og bestemt hvilken børnehave hun går i. 

For som forældre bliver vi jo nødt til at tage nogle valg for vores børn, når de er så små, at de ikke selv kan. Og de valg vil selvfølgelig være baseret på, hvad vi mener vil være bedst for vores børn!

Og vi mener, at en vegansk livsstil er det bedste for vores datter men selvfølgelig også for dyrene og kloden. 

Når hun så er stor nok kan det være, at hun vælger ikke at leve vegansk længere, men så har vi da givet hende et ordentligt grundlag at tage sin beslutning fra. 

 

 

 Older Post Newer Post


Skriv en kommentar