Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Livet i en vegansk børnefamilie

Line Rasmussen børnefamilie fredagsslik vegansk veganskfamilie veganskfredagsslik veganskslik

Kunne du godt bruge mere tid?

Efter en alt for lang periode med alt for mange planer og ting, der skulle gøres i forbindelse med vores flytning, havde min kæreste og jeg en af der snakke: "vi har alt for lidt tid som familie - vi må gøre noget". Dem har vi en en gang imellem - de kommer helt naturligt når vi er inde i en periode, hvor vi begge to er utilfredse med hvordan vores liv ser ud lige på det tidspunkt.

Vi fik snakket og fundet frem til nogle løsninger, som vi vil forsøge at få sat i gang, men det er svært - livet i en børnefamilie er benhårdt og selvom man har intentionen om mere tid til sine børn og som familie, kan det være svært at få det til at hænge sammen med arbejde, opvask, indkøb, aflevering, hentning, familietid og så den der løbetur man gerne lige vil have løbet. 

Det hele kommer hele tiden tilbage til tid - hvis bare der var mere tid - tid til at lave ingenting, tid til at sidde under dynen og se tegnefilm og tid til bare at være sammen!

Jeg ved, at vi ikke er den eneste børnefamilie, der kæmper med den der tid. De fleste børnefamilier har vel på et eller andet tidspunkt manglet tid. 

Det var netop en af grundene til, at jeg lavede den veganske fredagsslikbox - fordi jeg syntes, at der manglede lette løsninger til de veganske børnefamilier, som kunne være med til at give mere tid. 

Så hvis du også føler, at jeres familie kunne bruge "fredagsslikjagt-tiden" på noget bedre, så kan du lige nå at få jeres veganske fredagsslik tilsendt i juni. Så har du fredagsslik til de næste weekender og slipper for at lede byen rundt efter fredagsslik hver fredag!

Du kan endda også vælge at få det sendt direkte hjem til jer, så slipper du også for at skulle hente pakken på posthuset!

Men skynd dig - bestillingsfristen for juni er på lørdag den 10.6. Older Post Newer Post


Skriv en kommentar