Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

De lækreste veganske snacks lige nu!

Line Rasmussen top5 veganer vegansk veganskchokolade veganskekarameller veganskesnacks

Vegansk hvid chokolade, veganske karameller, nødder, popcorn og vegansk chokolade

Min sidste uges sommerferie sluttede i søndags, så jeg er nu tilbage og klar til at få sendt en masse lækre snacks afsted, lagt en masse nyheder ind på shoppen og en masse andre spændende ideer, som skal føres ud i livet i de næste måneder!

Jeg har også opdateret min top 5 over mine yndlingssnacks lige nu. Du kan se dem her eller herunder, hvor jeg også fortæller lidt om, hvorfor de er i min top 5!
  1. Det første produkt er chokolade baren, Hero med hvid chokolade og mandler. Den er med, fordi det er en af de bedste hvide chokolader og så er den også økologisk!
  2. Min anden favorit er de lækre cremet karameller fra Kuhbonbon,som er med på listen simpelthen, fordi de er veganske karameller og de er svære at finde!
  3. De økologiske popcorn med salted caramel er nr. 3 og er med, fordi jeg er virkelig vild med sukkerpopcorn og så er de her også økologiske og uden en masse mærkeligt!
  4. Det fjerde produkt er nødderne fra Abakus, som har en smag, der er virkelig lækker men svær at beskrive og slet ikke som andre nødder!
  5. Det sidste produkt er Nirwanachokoladen fra Rapunzel (du havde ikke troet, at kun en af mine favoritter ville være chokolade, vel?) Den har en virkelig kraftig smag af chokolade, som jeg som chokoladeelsker er vild med!


Older Post Newer Post


Skriv en kommentar