Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

De lækreste veganske snacks lige nu!

Line Rasmussen

Se de lækreste snacks lige nu!

"Er du ikke bange for, at du får sukkersyge?" Min mor kigger rundt på lageret, hvorefter hun kigger på mig. "Det ser så lækkert ud - det må være svært ikke at komme til at spise det hele"

Og ja, jeg bliver fristet, for det er nogle vildt lækre snacks, men de skal jo sælges til en masse andre snackglade veganere og så nytter det jo ikke, at jeg har spist det hele ;-)

Men jeg har jo selvfølgelig mine favoritter, og jeg har herunder samlet min top 5 over de snacks, jeg er allermest vild med lige nu. 

  1. De er nye, de er sprøde og så er de virkelig lækre: Choco bites crunchy fra Vantastic Foods. Jeg var vild (som i æde en helt pose på 2 sek.) med de sprøde M&M'S og de her kommer altså tæt på!
  2. Jeg kan ligeså godt indrømme det: jeg er ikke såå vild med mange af de mærker af raw chokolade, som er derude, men jeg er tosset med Loving Earth og især den med lemon. 
  3. I rigtig mange år gik jeg og snød mig selv, for hvad f***** har salt med chokolade at gøre! Men den er altså god nok: chokolade og salt er en virkelig god kombi. Især når det er i den økologiske og Fairtrade chokolade fra Seed and Bean. 
  4. Kender du det der, når man køber en helt kasse Vegobarer meget billigt, fordi de snart udløber? Det gjorde vi herhjemme i slutningen af sidste år. Det førte, at jeg havde fået min del af Vego barer i et stykke tid. Men nu er min kærlighed til Vego baren tilbage og den er igen min yndlingschokoladebar. 
  5. Du nåede lige at tænke: "jamen Line, din top 5 er kun chokolade" Og ja, den er næsten kun chokolade, for jeg er VIRKELIG glad for chokolade, men den allersidste plads på denne top 5 går til det næstbedste efter chokolade: de lækre ferskner fra Goody Good Stuff.  De er bløde, vækker barndomsminder og så kommer de i en 150 grams pose.

Det var nogle af de snacks, som jeg savler allermest over lige nu. Jeg håber, at du kan bruge inspirationen til din næste shoppetur.Older Post Newer Post


Skriv en kommentar