Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Bananis med vegansk mælkechokolade

Line Rasmussen bananis chokolade vegansk veganskchokolade veganskmad økologisk

Kan man spise is til frokost?


Inden jeg blev veganer, havde jeg et meget forenklet syn på, hvad man spiser hvornår, men også på, hvordan man bruger de forskellige råvarer. 

Det er (endnu) en ting, som ændrede sig, da jeg blev veganer. Jeg opdagede, at grøntsager kan erstatte kød, at indisk mad er lækkert morgenmad og at is kan være lavet af banan, som man kan spise til frokost!

Og det er netop bananis, jeg vil skrive om i det her nyhedsbrev og ja, bananis fortjener sit eget nyhedsbrev!

Hvis du aldrig har smagt banais eller aldrig hørt om det, og dermed heller aldrig har lavet det før, så vil jeg anbefale dig at læse den her guide til bananis!

Det må siges, at være en rimelig komplet guide med alt, hvad du har brug for at vide om bananis. 

Du kan også se denne video på Youtube.

Hvis du stadig mangler inspiration, er det bare med at søge på "bananis vegansk" på google eller følge en af de mange veganske bloggere på Instagram. (For enhver vegansk blogger har da et billede af bananis på sin profil, ikk'?)

Jeg spiser selv virkelig meget bananis, meget tit til frokost, og jeg putter peanutbutter,chokoladesovs, karamelsovs og selvfølgelig chokolade på!

Jeg håber, at have inspireret dig til endnu en lækker (vegansk) ret!Older Post Newer Post


Skriv en kommentar