Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

5 veganske snacks, som jeg er helt vild med!

Line Rasmussen ganefryd top5 vegansk veganskmad veganskslik økologisk

Min top 5 lige nu!

 

Jeg bliver tit spurgt, om det der med at have så mange lækre snacks på sit lager ikke er svært. For spiser jeg ikke det hele selv?

Det gør jeg dog ikke, selvom jeg bliver fristet ;-)

Jeg har selvfølgelig nogle favoritter, som er sværere at holde sig fra end andre og dem vil jeg gerne dele med dig. 

Jeg har nemlig lige oprettet en kategori med min top 5 lige nu, og den vil jeg opdatere et par gange om måneden, så du kan se hvad der frister mig allermest. 

Jeg har udvalgt de her 5 produkter, som de 5, jeg er mest vild med lige nu. 

  1. De små lækre Vego-chokolader er udvalgt fordi well. det er små vegobarer og de er farligt lækre! Og så er det også dem. der tit bliver sendt med som en lille gave til dig, når du handler hos os. Og nej, jeg kommer ALDRIG til at smage en, imens jeg pakker din ordre ;-)
  2. Det næste er de lækre raw cookies fra My Raw Joy. De smager såå godt og jeg er sikker på at de egner sig perfekt som stykker i bananis. Det må jeg få prøvet! 
  3. Det næste produkt er Ganefryds dadelkonfektbar med lakrids. Den har en virkelig lækker smag af rigtig lakrids og så er den god, når man har glemt at spise frokost ;-)
  4. Nr. 4 på listen er en af de nye varianter fra Ichoc, som er sødet med kokossukker, hvilket er meget godt, når man spiser så meget chokolade, som jeg gør!
  5. Sidst men slet ikke mindst er de lækre Fairtrade trøffler fra Belvas, som er sødet med stevia men stadig lige så lækre, som hvis de havde været sødet med sukker. Eneste ulempe er, at der er alt for få i en pakke!

 Older Post Newer Post


Skriv en kommentar