Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Min top 5 lige nu

Line Rasmussen chips Chokolade Goodygoodstuff Hindbærmedchokolade popcorn Tenacre Top5 Vingummi

Jeg har fundet mine 5 yndlingsprodukter lige nu og vil skrive lidt om, hvorfor de er kommet med i top 5. Vi tager dem bagfra i allerbedste countdown-stil. 

Nummer 5 er de lækre Hummus Chips fra Eat Real, som både har en lækker smag af tomat og er virkelig sprøde. De er ikke så fedtede som andre chips, da de indeholder 48% mindre fedt og jeg har derfor lidt mindre dårlig samvittighed, når jeg spiser dem ;-)

Nummer 4 i min top 5 er et af de nye(ere) produkter på shoppen nemlig de søde og saltede popcorn fra Ten Acre. Det er nogle virkelig lækre popcorn og jeg er helt vild med, at de smager lidt sødt. Jeg må dog indrømme, at hele det univers som Ten Acre har formået at skabe også gør mig lidt ekstra glad for mærket. 

Nummer 3 er de økologiske hindbær med chokolade, som endelig er vendt tilbage til shoppen. De er den perfekte kombination af friskhed fra hindbærrene og den lækre chokoladesmag fra den mørke chokolade. De er virkelig lækre at spise som de er. Jeg har også prøvet at putte dem i chokolademuffins og det passede de perfekt til!

Så er vi over halvvejs og nummer 2 i min top 5 er Summer Peaches fra Goody Good Stuff, som er et af de ældste produkter på shoppen og ikke overraskende et af de mest sælgende produkter. Jeg er helt vild med dem selvom jeg ellers er mere til chokolade end vingummi. Jeg er på mange måder glad for, at poserne kun er 100 gram og ikke 500 gram ;-)

Så nåede vi frem til mit favorit produkt lige nu og det er selvfølgelig noget med chokolade. Nummer 1 i min top 5 er nemlig Choco Cookie fra Ichoc, som er en af mine yndlingschokolader. Den er fantastisk, og jeg har i hele mit veganske liv ledt efter en chokolade, der kombinerer kiks med chokolade. Det gør den her på en helt fantastisk måde. 

Det var top 5 over mine favoritter lige nu.

Er du enig i min liste, eller har du andre favoritprodukter fra Vegan & Snacks?Older Post Newer Post


 • AIgnolosom on
  The ED caused by that surgery could be either temporary or permanent. Core maca from the supplier energetix is surely an herb that tests quite nicely for a number of males.
 • Mena on

  C’est exactement le genre de truc dont j’avais peur. Dommage. Belle opportunité de manquée.Ya un promoteur de courses à Ottawa qui organise des courses soit-dites « Races for everyone ». Malheureusement, son utilisation du terme &lqubo;&nqsp;everyone &raauo; semble limité aux « one and done » qui collectent leur médaille, leur t-shirt de finissant avant de passer ensuite à autre chose ex : « Muddy buddy » ou « Spartan race »

 • Natalia Nissen on

  Hej Line. Jeg kan ikke se hvor jeg kan ændre konto oplysninger? Beklager at jeg ikke har fået informeret jer om at jeg har fået et nyt kort. Hvor og hvordan gør jeg?. Er det den overstående pakke for denne månede, eller hvordan er det nu det forgår? Har jeg et medlemsnummer? Hvornår modtager jeg pakken.

  Jeg har haft et par syge børn og har elv haft influenza plus været på uddannelse og har ikke haft megen overskud, så igen beklager jeg

  M¨Kh. Natalia Nissen


Skriv en kommentar