Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Lidt om Vegan & Snacks' nye blog og nye varer

Line Rasmussen

Så her kommer det allerførste blogindlæg på Vegan & Snacks' blog. Jeg har lige siden shoppens åbning overvejet at starte en blog op, hvor jeg ville ha' mulighed for at skrive lidt mere om tankerne bag Vegan & Snacks og om produkterne på shoppen end der er mulighed for på Facebook. Jeg har dog været bange for, om jeg ville have tid nok til jævnligt at skrive blogindlæg men nu kaster jeg mig ud i det og undskylder på forhånd, hvis der i nogle perioder kommer til at være lidt stille herinde. Så here goes...

Shoppen har været ramt af feriestemning her henover sommeren, så der har været en del forskellige produkter, der løbende har været udsolgt. Det skyldes flere ting: jeg har som bekendt holdt ferie over forskellige perioder i juli og i august, så jeg har ikke været hjemme til at købe produkter hjem. Samtidig køber jeg ind hos mange forskellige firmaer, så det bliver lidt en planlægningsspørgsmål.

I har nok opdaget, at den lækre(!) Vego bar desværre har været udsolgt i alt for lang tid, da den også har været udsolgt hos min leverandør. Den gode nyhed er dog, at jeg tidligere på ugen fik lovning på, at de havde bestilt den hjem. Så der kommer til at blive fyldt op af rigtig mange produkter de næste par uger og der er da også lidt nyheder, der har fundet vej til shoppen.

Jeg besluttede for lidt tid siden ikke længere at føre to varianter fra Goody Good Stuff. Det drejer sig om de to varianter Cola Breeze og Sour Mix & Match, som ikke længere vil være at finde på shoppen. Den beslutning blev taget da det (vist ikke længere) er nogen hemmelighed, at de er at finde i rigtig mange supermarkeder til en pris, som Vegan & Snacks ikke kan være med på. Jeg besluttede derfor i stedet at have fokus på de lækre varianter, som ikke(!) kan findes i nogle supermarkeder nemlig Summer Peaches og Strawberry Cream.  Det er derfor, at jeg glæder mig som en gal til at endnu et medlem af Goody Good Stuff-familien i den her uge kommer op på shoppen. Det bliver endnu et vingummihit selvfølgelig i en helt dyrevenlig udgave: Nemlig de lækre Cheery Cherries, der som navnet antyder er vingummikirsebær.

Der kommer også to andre nyheder, men dem må I vente med at se hvad er til senere på ugen ;-) Jeg kan dog fortælle, at de lækre økologiske hindbær med mørk chokolade kommer tilbage efter at have været væk et stykke tid. Det skyldes, at jeg har været nødt til at finde en ny leverandør af dem, da den gamle stoppede med at forhandle dem. 

Der er dog stadig en masse lækre produkter inde på shoppen, der er værd at tjekke ud mens vi venter på nye forsyninger. Fx.de lækre nye chokolader fra Ichoc, som kan købes her.

 Det var vist alt for denne gang.

Go Vegan !

(Snack)venlig hilsen

Line

Vegan & SnacksNewer Post


  • Jette Ørtoft Christensen on

    Du er sej Line. Jeg skal måske snart prøve dine være. Og kun ikke læse om dem. Knus fra mig.


Skriv en kommentar