Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

3 tips til studievenlige snacks

Line Rasmussen bonvita kookiecat snackspåfarten studie økologisk

Veganske snacks til at tage med på farten!

Jeg startede på historiestudiet på AU, knap 3 måneder efter at jeg var blevet veganer, så ikke nok med at jeg blev kastet ud i en helt ny verden med mange nye mennesker, så skulle jeg også forholde mig til at være veganer i en til tider ikke så vegansk verden. 

Der er heldigvis sket meget med veganervenligheden i AU's kantiner, siden jeg startede, men da jeg startede, prøvede jeg flere gange, at det eneste veganske, man kunne købe sidst på dagen, var umoden kedelig frugt og danskvand.

Så jeg har prøvet at sidde der med min danskvand (godt nok med smag), imens de andre spiste uveganske chokoladebarer. 

De sidste timer på en lang studiedag kan føles næsten umulige at komme i gennem, hvis man ikke lige spiser lidt lækkert.

For at du ikke også skal sidde der med din danskvand (med smag), imens de andre mæsker sig i alverdens uveganske lækkerier, har jeg samlet mine 3 yndlingssnacks til en lang dag på studiet. 

Min første favorit er de tre glutenfri og økologiske cookies fra Kookie Cat. De er tilmed uden raffineret sukker og palmeolie. 

Min anden favorit er et lækkert alternativ til den der danskvand med smag. Det er de lækre kokosdrikke fra Rebel Kitchen. Der er tre smage: Chai, Kakao og Matcha. 

Det sidste produkt, jeg vil fremhæve er den veganske udgave af de chokoladebarer, som dem fra holdet spiser lige foran dig. Det er Bonvitas chokoladebar med kokos og mørk chokolade. 
Køb dine studievenlige snacks her!
Det var bare tre af vores produkter, der egner sig godt til at tage med på studiet. 

Jeg har samlet dem alle sammen i kategorien herover, så du bare skal vælge, hvilke der skal redde dig, næste gang du går sukkerkold under en lang forelæsning. Older Post Newer Post


Skriv en kommentar