Danmarks veganske snackshop
Kurv 0

Sommerchokolade og et (næsten) fuldendt udvalg af chips

Line Rasmussen chips Chokolade Tenacre

I dag kom der 5 nye lækre produkter op på shoppen, så tænkte jeg ville skrive lidt mere om dem her. Det første nye produkt, som kom op på shoppen er ikke helt nyt da det var med i seneste udgave af snackboxen. Det er nemlig de lækre salt/eddike chips fra Ten Acre, som nu kan købes på shoppen. Jeg har købt dem hjem til shoppen, fordi et chips-udvalg (i hvert fald ifølge mig) bare ikke er fuldendt før der er en salt/eddike variant!

De næste to produkter er en ny variant af de populære hummuschips fra Eat Real: en variant med smag af dild i både 45 og 135 grams poser. De skulle være sundere end "normale" kartoffelchips, da der ifølge producentetn er 48% mindre fedt i. 

De sidste to produkter, som jeg fik lagt op i dag er to virkelig lækre økologiske chokoladebarer fra Vivani, som begge er lavet på rismælk. Den ene er med sprøde stykker af cornflakes, hvor 5 cent fra hvert solgt bar går til et skoleprojekt i Haiti. Det er en del af Vivanis kampagne mod børnearbejde, som hedder "Kids for Kids". I kan læse mere om deres vigtige arbejde her. 

Den anden chokoladebar er en rigtig sommerchokolade, som virkelig minder om sol og sommer med dens smag af friske jordbær, hvid chokolade og sprød vaffel. 

 

 Older Post Newer Post


Skriv en kommentar